Produkcija glasbe po naročilu

annunakistudio

POSNEMI PESEM

Je petje tvoja strast?

Si želiš posneti vokal na svojo priljubljeno skladbo?

Morda pa si želiš posneti celo svojo avtorsko skladbo?

Sanje se ti lahko uresničijo pri nas, kjer bomo skupaj ustvarjali tvoje prve korake v profesionalni svet glasbe.

Ljudi s pevskim in glasbenim talentom ni malo. Prav tako je na voljo mnogo pripomočkov za glasbeno izražanje. A če želimo priti do vrhunskega izdelka, bomo poleg omenjenega zagotovo potrebovali tudi znanje iz produkcije glasbe ter nenazadnje še prostor, prilagojen potrebam snemanja glasbe. V tem primeru se lahko obrnemo na t.i. glasbenega producenta, ki ta dva segmenta lahko zagotovi.


Bojan Novak, glasbeni producent, DJ in fotograf, je najbolj znan pod psevdonimom DJ Psiho ali Ai.Ron in je ustanovitelj založbe Annunaki Records, ki svoje elektronske stvaritve izdaja že od leta 2000.

Bojan je svojo DJ kariero začel v zlati dobi rave kulture v 90-tih s svojo edinstveno izpiljeno tehniko obvladovanja treh gramofonov in skrbnim izborom plesnih ritmov.

To se mu je kmalu obrestovalo, ko ga je k sodelovanju povabila Absense ekipa in kasneje še notorična Consumer Recreation, ki jo je vodil tehno pionir – DJ Umek.

Njegova fanatična predanost in strast do elektronske glasbe je zacvetela že v prejšnji dekadi, ko je bil eden izmed primarnih oboževalcev vzhajajočega gibanja v 80-tih.

Z nenehnim urjenjem svojih veščin tako doma kot tudi na številnih plesiščih širom države, se je DJ Psiho počasi a vztrajno dvigal na vrh slovenske tehno scene.

S svojo karizmo, dinamičnostjo miksov, manevriranjem publike in unikatnim stilom
funky plošč, je na prelomu tisočletja postal eden izmed najbolj iskanih domačih DJ-ev.

Sledile so rezidence po celotni regiji v klubih, kot so Ambasada Gavioli, Propaganda, Sub Sub, Colosseum (Hrvaška), če jih naštejemo samo nekaj, medtem ko si je delil oder s številnimi DJ-i svetovnega kova, kot so Jeff Mills, Dave Clark, Richie Hawtin, Carl Cox, Adam Beyer, Marco Carola, Chris Liebing, Takkyu Ishino, Space DJs, Steve Stoll idr.

DJ Psiho še vedno ostaja legenda na domači sceni in je v karieri, ki se razteza čez 20 let, osvojil srca več generacij, pred kratkim pa je temu dodal tudi mentorstvo, kjer navdušuje in navdihuje rastoče število mladih DJ-ev. Projekt nove DJ šole se je izkazal za razburljivo in uspešno nadaljevanje njegove glasbene zapuščine, kjer sprejema, kali in uči nov talent tehno podzemlja.

S svojo produkcijo glasbe je sodeloval z mnogimi znanimi slovenskimi glasbeniki kot so Klemen Klemen, Ali En, Zlatan Čordić, BMD, Ironic Tronic, 6Pack Čukur idr.

Širjenje poznanstev, radovednost in želja po ustvarjanju, so ga pripeljali do novega glasbenega sodelovanja pri projektu “N0K1dz”, kateremu se posveča predvsem v zadnjem času.


rpt

Sara Lah, glasbenica, komponistka, vokalistka, tekstopiska, pianistka in vsesplošna ustvarjalka, se je za sodelovanje z Bojanom odločila v želji po večjem udejstvovanju pri samem ustvarjanju glasbe. Svoje talente je izražala že v otroških letih. Aktivna je bila pri različnih glasbenih, dramskih, plesnih in likovnih projektih v okviru osnovne šole, prav tako glasbene šole, kjer je opravila nižjo glasbeno šolo.

Pela je v otroških pevskih zborih, v najstniških letih v Mladinskem pevskem zboru RTV Slovenija. Pela je tudi v Otroškem pevskem zboru RTV Slovenija, ki je posnel zgoščenko z Romano Krajnčan, z naslovom “Romana za najmlajše”.

Skupaj s člani Projektnega učenja za mlade Ljubljana je soustvarjala pri mjuziklu “Adijo, Nebesa!”, za katerega je prispevala avtorsko glasbo, scenske ideje, plesne ideje, kostume, igro in besedilo. Predstave so se odvijale na odru Menze pri Koritu na t.i. Metelkovi v Ljubljani ter v Domu kulture Kamnik.

Leta 2016 se je pridružila glasbeni skupini I.C.O.N., katere glavna ustanovitelja sta bila priznani glasbenik, producent, skladatelj in multiinštrumentalist Denis Beganović (KeyKey) ter dj in producent Peter Vörös (bolj poznan po projektu Paris meets Dubai). Poleg petja je v omenjeni glasbeni skupini prispevala avtorska besedila in linije za svoj vokal. Pod okriljem Milana Gregorna so se prvič javno predstavili v radijski oddaji RH 202 na Valu 202, katere avtor in voditelj je priznani dj in producent Tim Urbanya. Prvi koncert so imeli na Kamfestu v Kamniku, nastopili so tudi v Lounge Baru As Aperitivo v Ljubljani, odru Šole Rokenrola v Kopru ter bili povabljeni na glavni oder Festivala urbane kulture 2017 v Ljubljani. Trio je aktivno sodeloval s priznanim slovenskim saksofonistom Lovrom Ravbarjem, bobnarjem Anžetom Žurbijem (Zurby) ter kitaristom Savom Gavinom Kraljem.

V želji po ustvarjanju lastne/avtorske glasbe je bila leta 2018 pobudnica sestave indie/pop/dreamy “no name” benda, katerega člana sta še basist Aljaž Arbiter ter bobnar Milan Ivanović. Bend ustvarja izključno avtorsko glasbo, ki včasih nastaja z improvizacijo, h kateri vsak od njih prispeva svoj del. Na ta način večkrat najde inspiracijo za ostala dela.

Ideja za glasbeni projekt “N0K1dz” je nastala leta 2019 in je trenutno njena največja strast. Kot tekstopiska, vokalistka, komponistka in soustvarjalka glasbe omenjenega projekta (ki mimogrede že nakazuje pohod na elektronsko/pop sceno), želi svoje znanje deliti tudi z drugimi, ki imajo podobne ambicije.


Posnemi pesem” je projekt, ki lahko marsikomu olajša in popestri pot v svet glasbe, saj se pristopa do le-te loteva celostno. Prostor, pripomočki in znanje, s katerimi razpolagava, dopuščajo izdelavo celostne podobe bodočega pevca/pevke. Poleg snemanja vokalov na izbrano glasbo (cover), dajeva možnost tudi izdelavi povsem nove/avtorske glasbe, ki je lahko naša skupna ideja, samo tvoja ali v celoti najina. Pomagava pri pisanju ali v celoti izdelava besedilo. Prav tako melodijo za vokal, ki je prilagojena tvojim vokalnim sposobnostim. Poskrbiva za glasbeni aranžma, mix in mastering, da skladba dobi kakovostno in končno podobo, primerno za na trg. Možno je izdelati tudi profi fotografije ter različne video vsebine. Takšen glasbeni portfolio pa je zagotovo ena boljših referenc za tvoj vstop v profesionalni svet glasbe.

Lepo vabljen/a na uvodno srečanje, kjer bomo skupaj razdelali tvojo idejo in želje ter jih skozi prihodnje studijske ure pripeljali do sanjskega izdelka.

+ Snemanje coverja ali demo posnetka = 70€

+ Izdelava kompletne skladbe (zajema melodijo, besedilo, aranžma, snemanje vokalov, mix in mastering) = 600€

+ Melodija = 100€

+ Besedilo = 100€

+ Aranžma = 100€ 

+ Snemanje vokalov = 100€

+ Mix = 130€

+ Mastering (zunanji izvajalci) = 40-70€

+ Fotografiranje in obdelava slik  (link)

+ Video montaža = 25€/h

+ Video animacija = 25€/h.

 

PRIJAVNICA:

Ime in priimek *

Letnica rojstva *

E-naslov *

Telefon

Vaše znanje in želje

Kje ste izvedeli za nas? *
 Facebook AD Instagram AD Nekdo mi je povedal Drugo

Vnesite
captcha

Komentarji